Lintloop 8 november 2015
Lintloop facebook Lintloop twitter
Lintloop home Lintloop contact

 

Disclaimer

 

De informatie op deze site is zo volledig en nauwkeurig mogelijk samengesteld door de organisatie. Het kan evenwel zijn dat de informatie in de aanloop naar de LintloopMAX, als gevolg van ontwikkelingen of gewijzigde inzichten moet worden aangepast of aangevuld.

 

Teksten, gegevens en tarieven op de site worden meegedeeld onder alle voorbehoud en geven terzake geen garantie. Wij kunnen dus niet verantwoordelijk worden gesteld voor foutieve informatie.

 

Wij zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud van sites die door middel van een hyperlink vanuit www.lintloop.nl bereikbaar zijn.

Ook in 2016 steunt de LintloopMAX de stichting Energy4All. De stichting stelt zich tot doel zoveel mogelijk financiële middelen te verwerven om het onderzoek naar effectieve behandeling van energiestofwisselings-ziekten te versnellen en te bevorderen.

In 2015 heeft de LintloopMAX het mooie bedrag van € 855,- kunnen overhandigen aan de Stichting. Dit geldbedrag is bijeen-gebracht door sponsors, deelnemers aan LintloopMAX en hardloopvereniging Trecho.

Lintloop Energy4all