Lintloop 8 november 2015
Lintloop facebook Lintloop twitter
Lintloop home Lintloop contact

Natuurlijk wil je zelf ook wel eens zien hoe je als een hinde over het parcours rent. Nou, dat kan! Onze sponsors ABC Fysio, Inktwerk Grafisch Ontwerp en Trecho bieden  je een persoonlijke video aan via MySports.

video

De 6e LintloopMAX was weer het gezellige, sportieve evenement waar wij als organisatie maanden naartoe hebben gewerkt en op gehoopt hadden. Wij zijn gepast trots op onze vrijwilligers, sponsors, lopers en lopertjes en de supporters, die het mindere weer voor lief hadden genomen. Chapeau, wij hebben genoten!

Er hing de hele dag een vochtige grauwsluier boven Het Lint en de temperatuur was alles behalve behagelijk maar toch stonden er zo'n 250 jeugdlopertjes op de startlijn. Er werd op de

1 en de 2 km flink gestreden voor die fel begeerde wedstrijdbeker en op de finishlijn liet iedereen zich trots een mooie medaille omhangen.

Bij de volwassenen gingen de 4 mijl-lopers als eerste van start. De 5 mijl trok de meeste deelnemers maar ondanks dat er op deze afstand weer flink hard werd gelopen is het parcoursrecord niet verbroken. Bij de 10 mijl heeft Fanos Tekle uit Ethiopië haar eigen parcoursrecord uit 2015 verbeterd en kwam met een prachtige tijd van 58:30 over de finish.

Bij de heren 10 mijl werd Ad Sluijter nummer één met 53:28 op de teller.

De LintloopMAX zou nooit zo'n leuk evenement kunnen worden zonder de inzet van welwillende sponsors en enthousiaste vrijwillgers.

Namens de organisatie heel veel dank voor jullie inzet en we hopen natuurlijk volgend jaar weer op jullie te mogen rekenen.

Op zondag

12 november 2017

is er weer een LintloopMAX!

 

 

Uitslagen

Dank voor de hulp!

De LintloopMAX 2016 liep als een trein!

Persoonlijke video